SZOLGÁLTATÁSAINK

Az Ave Verde Kft az informatikai rendszerfejlesztési szolgáltatások széles körét kínálja ügyfeleinek, a koncepció kialakításától és a tervezéstől az implementáción és tesztelésen át az üzemeltetésig.

Fő működési területünk olyan web alapú vagy önálló szoftverrendszerek fejlesztése illetve ehhez kapcsolódó projektek kivitelezése, amelyek bonyolultságuknál fogva komoly szakértelmet és tapasztalatot igényelnek; továbbá az ezekhez a fejlesztésekhez, projektekhez kapcsolódó szaktanácsadás, konzultáció. Ezen kívül vállaljuk ezen rendszerek más, már meglévő rendszerekkel való összekapcsolásához szükséges interfészek kidolgozását, és az általunk fejlesztett rendszer oldaláról a megvalósítást.

Aktuális fókuszterületeink, a kutatásmenedzsment, a gyógyszergyártás, illetve a felnőttképzés mellett célunk bekapcsolódni további üzleti területek IT támogatásába is. Munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek a távközlés, logisztika, lízing és pénzügyek üzleti területeken.

Legfrissebb fejlesztésünk eredménye az Edicat információ kezelő rendszer oktatási cégek részére, melyről bővebb információkat a www.edicat.hu oldalon talál.

Az általunk készített rendszereknél a felhasználói igények alapján választjuk ki a célnak leginkább megfelelő technológiát. Ennek során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a rendelkezésre álló élvonalbeli, előremutató technológiák lehetőségeit kihasználjuk, ugyanakkor az elterjedt, szabványos megoldások előnyeit is beépítsük. Példa az általunk jelenleg is alkalmazott megoldásokra a PostgreSQL és Oracle adatbázis-kezelők, Glassfish applikációs szerver, Apache Tomcat webkonténer, JBoss applikációs szerver, Hibernate ORM és Seam webes keretrendszer, a Java EE és hozzá kapcsolódó többrétegűséget biztosító (EJB 3, EJB 2.1) és webes (JSP, JSF, HTML, Facelets) technológiák, SOA fejlesztési-integrációs modell, szabványos adatkommunikáció támogatása XML alapokon vagy a SCRUM agilis fejlesztési módszertan.

Érdeklődik, hogyan járulhatunk hozzá az Ön cégének sikereihez? Lépjen velünk kapcsolatba!